One stop shop

Bij container reparaties worden alle toebehoren voor allerlei reparaties als totaalpakket of in losse onderdelen (benodigdheden, gereedschappen, materialen) verkocht.

Kwaliteit en service proberen wij op allerlei fronten te realiseren voor al onze klanten. Ook bij reparaties ver over de landgrenzen heen. Bij containerreparaties zorgen wij dat alle toebehoren als totaalpakket of indien gewenst in losse onderdelen te verkrijgen zijn. Alleen gereedschappen nodig? Of wenst u alleen losse materialen voor onderhoud van uw container? Wij zorgen voor service op maat.

Naast onze containeronderdelen, hebben wij dus ook een breed assortiment producten die nodig zijn om reparaties van containers uit te voeren. Ons aanbod loopt uiteen van slijpschijven, lasbenodigdheden tot en met zeep, papieren handdoeken en werkkleding. Alles verkrijgbaar op één adres. Wel zo handig voor al onze klanten!Naast deze producten leveren wij ook artikelen die veel worden gebruikt door de transportmiddelentak. Denk aan (dek)zeilen, TIR lijnen, spanbanden, die wij voor u op voorraad hebben liggen. Ook voor verbruiksartikelen zoals slijp/schuurschrijven, boren, lasproducten, gereedschappen en bouten vindt u bij ons.

Een greep uit ons uitgebreide aanbod:

- Werkkleding
- Verf en toebehoren
- Kitten
- Stickers
- Hygiëne producten
- Knip en Zetwerk
- Cornercastings
-Afdekzeilen

Raadpleeg onze catalogus voor het complete aanbod.